Ana içeriğe atla

CUMHURİYETİMİZİN 94.YILI KUTLAMAMIZ

   Merhaba canlar
 Uzun bir ara oldu biliyorum. İnanır mısınız taslaklarda bekleyen 6-7 yazı var. Son rötuşları yapılmadı diye öylece bekliyor ama bu kutlama bekleyemezdi ve onun için hemen yazıp yayınlıyorum.




Öncelikle davetimizin sahibesi LERZAN Hanım'a çok çok teşekkür ederim. Kendisi çok emek vermiş bize bir sürü kaliteli sponsor bulmuş ve bir çok ürünle buluşturmuş. Ben Cumhuriyet Bayramını böyle coşku dolu bir etkinlikle hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımla kutlamak için Ankara'dan kalkıp Niğde'ye canım memleketime gittim.



 Öncelikli olarak mekanımız özellikle çocuklu ailelerin gölünü fethedecek bir mekan CAFE JOY güzel temiz ferah çocukların gönüllerince oynayabileceği kocaman bir softplay ve elektronik oyuncak alanına sahip bir mekan.

 Vallahi ne yalan söyleyeyim cafe-çocuk ikilisini böyle başarılı birleştiren işletme Ankara'da yok.



Muhteşem bayram konseptli pastamıza gelince kesinlikle butik şeker hamurlu pasta deyince aklımıza gelen beton gibi pastalardan değil o yumuşacık lezzetli keki yeyince ben biz bu zamana kadar niye böyle lezzetlisini yiyemedik diye soruyorsunuz.




Pastamız ödüllü ellerde yapılmış kendisini nihal ulusoy olarak bu linkte ve bir çok sosyal platformda bulabilirsiniz. Niğde bence Nihal hanıma sahip olduğu için butik pasta konusunda çok şanslı.


Tabi lezzetlerimiz bunlarla sınırlı değildi tabi ki 
kişiye özel yumuşacık bol çikolatalı cupcakelerimiz alya pasta nın ellerinden 



Tazecik yemelere kıyamadığımız özel şeker hamurlu kurabiyelerimiz  bemay kurabiye nin ellerindendi.


Bayramımızda ağzımızı bir kutu süslü çikolata ile tatlandıran ve günümüze özel karton çanta tasarlayan merve yayınevine de ayrıca teşekkür ederiz.








Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da döner denince :)

                      Ankara'da döner denince aklıma gelen ilk yer tabikide Peçenek Döner . Önceden Etlik eski garajlar içinde olan mekan garajlar yıkılınca kendisini İskitler de iki katlı eski tarihi Ankara evi olarak yapılmış yeni bir yere taşıdı.                  Mekan öyle süslü püslü lüx, oyun alanı olan, bir yemekte 2-3 çatal bıçak getiren , kendinizi prens yada prenses hissedeceğiniz koltukları sandalyeleri olan mekanlardan değil. Ama çıktıktan sonra 'bu günkü döner neydi be...' yada ' dün yediğimiz dönerin tadı hala damağımda.' ve hatta ' geçen haftaki döner olsada yesek.' diyeceğiniz, akılda kalan bir lezzete sahip döneri var. Zaten buda yetiyor.                  Mekana gittiğinizde ayakta kalmanız, yemek yiyen kişilerin kalkmalarını beklemek zorunda kalmanız muhtemel çünkü özellikle öğle saatlerinde çok ama çok hızlı servis yapmalarına rağmen mekan çok kalabalık. Mekanın çok geniş bir müşteri kitlesi var. Çoğunlukla takım elbilesel

NASIL VERDİN BU KİLOLARI ?

            Bloğumu açalı çok olmuş ama hiç dokunmamışım artık dokunmaya karar verdim :) sizlerle paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki öncelikle bebeklerle ilgili, kilo vermeyle ilgili, yemekle pastayla börekle çörekle ilgili, kozmetikle ilgili kısacası bir çok şeyle ilgili :) Öncelikle bu günlerde bana çokça yöneltilen soruyla başlayayım bloğuma dönüşüme;  NASIL BU KADAR ZAYIFLADIN?  NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIN!! NE YAPTIN?  İNANMIYORUM ESKİYE DÖNMÜŞSÜN. HEMEN ANLATIYORSUN, NASIL OLDU?

OYUN HAMURU YENİLEME :)

        Çocuklarımızın  severek oynadığı ( bıraksam İkra'nın saatlerce oynayabileceği ) oyun hamurları zamanla ilk günkü formlarını kaybederler ve ufalanmaya, güzel şekil almamaya, çatlamaya başlarlar. Annelerin en çok şikayet ettikleri şeyde budur, Her zaman yenisini mi alıcam? Oyun hamuru yetiştiremiyorum! Buna paramı dayanır? diye hayıflanırız. Aslında oyun hamurlarınız ne kadar kurumuş bozulmuş olursa olsun ilk günkü hallerini alabilirler. Bunun bir tek yolu var oda; sulamak :) evet yanlış duymadınız tek gerekli malzeme 'su', eee tabi birde kötüleşmiş oyun hamuru.