Ana içeriğe atla

HEDİYE FİKRİ




Sizlere süper bir hediye önerim var ister yeni yılda ister sevgililer gününde isterseniz de anneler gününde babalar gününde özel insanları hediyesiz bırakmamak için ziyaret edeceğiniz site bumudurbudur




Güvenilir bir internet sitesinden evde yada ofiste oturduğunuz yerden hediyenizi seçin istediğiniz şekilde düzenleyin kişiselleştirilin sipariş edin.  

Ve kısa bir sürede sevdiklerinize kendilerini özel hissedecekleri hediyeler kapınıza kadar gelsin.


Ben bu sefer hediyeyi kendime aldım. Üstünü sevdiğim ve şimdilerde moda olan yaprak desenleriyle süslediğim bir not defteri ve eşimin biricik çocuklarımın fotoğraflarıyla süslediğim kupamı oradan sipariş ettim ve siparişlerim hızlı sağlam bir şekilde elimde oldu.


 

 Ve bunların hepsini cep telefonumdan oturduğum yerden yaptım. Ne bir profesyonellik ne bir program gerektiriyor sadece basit yönlendirmelere uyup istediğiniz şekil, desen, fotoğraf, renk, yazı ne ise seçiyorsunuz ve hayaliniz kısa bir sürede elinizde oluyor.

Bu güzel hediyeleri seçeceğiniz site bumudurbudur.
    Sanakapakolsun diyede çok güzel telefon kılıfları bulabileceğiniz birde kardeş sitesi var. Bu iki sitede ulaşımı kolay siparişi kolay ödemesi kolay bir şekilde hizmetimizde.


 Ayrıca uzaktan siparişlerde yaşadığımız kalitesiz ürün korkumu da bu firmayla yendim, çünkü gerçekten çok kaliteli ve başarılı ürünler yollamışlar.


Not : Bu güzel siteyle lerzankaradanli29ekim3yasinda etkinliği vasıtasıyla bizi tanıştıran  lerzana ayrıca teşekkürler. Ne güzel sponsorlar çalışılmış özenli bir etkinlikti. 


Not 2 : Fotoğraflarda gözüken kalem ise tamamen geri dönüşümden elde edilmiş tepesinde çam ağacı tohumu bulunduran doğada çözünebilen  ELDAY (Elektrik ve Elektronik Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Derneği İktisadi İşletmesi) kalemi







Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da döner denince :)

                      Ankara'da döner denince aklıma gelen ilk yer tabikide Peçenek Döner . Önceden Etlik eski garajlar içinde olan mekan garajlar yıkılınca kendisini İskitler de iki katlı eski tarihi Ankara evi olarak yapılmış yeni bir yere taşıdı.                  Mekan öyle süslü püslü lüx, oyun alanı olan, bir yemekte 2-3 çatal bıçak getiren , kendinizi prens yada prenses hissedeceğiniz koltukları sandalyeleri olan mekanlardan değil. Ama çıktıktan sonra 'bu günkü döner neydi be...' yada ' dün yediğimiz dönerin tadı hala damağımda.' ve hatta ' geçen haftaki döner olsada yesek.' diyeceğiniz, akılda kalan bir lezzete sahip döneri var. Zaten buda yetiyor.                  Mekana gittiğinizde ayakta kalmanız, yemek yiyen kişilerin kalkmalarını beklemek zorunda kalmanız muhtemel çünkü özellikle öğle saatlerinde çok ama çok hızlı servis yapmalarına rağmen mekan çok kalabalık. Mekanın çok geniş bir müşteri kitlesi var. Çoğunlukla takım elbilesel

NASIL VERDİN BU KİLOLARI ?

            Bloğumu açalı çok olmuş ama hiç dokunmamışım artık dokunmaya karar verdim :) sizlerle paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki öncelikle bebeklerle ilgili, kilo vermeyle ilgili, yemekle pastayla börekle çörekle ilgili, kozmetikle ilgili kısacası bir çok şeyle ilgili :) Öncelikle bu günlerde bana çokça yöneltilen soruyla başlayayım bloğuma dönüşüme;  NASIL BU KADAR ZAYIFLADIN?  NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIN!! NE YAPTIN?  İNANMIYORUM ESKİYE DÖNMÜŞSÜN. HEMEN ANLATIYORSUN, NASIL OLDU?

OYUN HAMURU YENİLEME :)

        Çocuklarımızın  severek oynadığı ( bıraksam İkra'nın saatlerce oynayabileceği ) oyun hamurları zamanla ilk günkü formlarını kaybederler ve ufalanmaya, güzel şekil almamaya, çatlamaya başlarlar. Annelerin en çok şikayet ettikleri şeyde budur, Her zaman yenisini mi alıcam? Oyun hamuru yetiştiremiyorum! Buna paramı dayanır? diye hayıflanırız. Aslında oyun hamurlarınız ne kadar kurumuş bozulmuş olursa olsun ilk günkü hallerini alabilirler. Bunun bir tek yolu var oda; sulamak :) evet yanlış duymadınız tek gerekli malzeme 'su', eee tabi birde kötüleşmiş oyun hamuru.