Ana içeriğe atla

Beach Day güneş kremi

         SELAM;

       Bir hekimin güneş kremi kullanma videosunda kremini kulak kepçesinin kıvrımlarına kadar sürdüğünü gördüğüm günden beri en çok dikkat ettiğim konu olmuştur 'GÜNEŞ KREMLERİ' 

       Çocuklarda da sadece yüzerken değil, parka oynamaya çıkarken de sahilde yürüyüş yaparken de kullanıyorum.

        Bu seneki tercihimiz LERZAN KARA sayesinden BEACH DAY oldu. 

        İki ayrı tatilde de denedik sonuç süper. Çocuklarda hiç bir şekilde ne bir kızarıklık ne bir yanma hiç bir şey olmadı. 

        Omuz başları ve yüzlerinden çok korkuyordum ama hiç ama hiç acı duymadılar kızarmadılar tüm tatili keyifle doyasıya yaşadılar.


        İlkinde memleketimizdeydik ki bizim oranın sadece güneşi değil rüzgarı da çok yakıcıdır hemen yanakları kızartır orada bile etkili olunca benden tam not aldı. 

        Suya girmeden 5 dakika önce sürüyoruz ve sudan çıkana kadar yenilemeye gerekmeden keyfimize bakıyoruz. 


         Ayrıca dokusu çok yumuşak, sürümü çok çok kolay, kokusu çok güzel, içeriği temiz sls, sles, paraben, gluten içermiyor.

        Koruma gücünü UVA, UVB den alıyor ve bu konuda çok zor onay veren, güneşin en dik geldiği ülke olan Avustralya'dan onay almış kıymetli bir ürün.


       Sizde denemek için BEACH DAY ürünlerinin satıldığı güvenilir alışveriş sitesi Markazen den ürünlere bakabilir. aynı gün kargo avantajı ile uygun fiyata güneş ürünlerinin sahibi olabilirsiniz.



Yorumlar

  1. Dokusu gerçekten çok başarılı bu koruyucunun (:

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çocuklar için on numara bir gunes sütü

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten de çok güzel bir krem. Koruyuculuğunu çok beğendim, kokusu da harika

    YanıtlaSil
  4. Kullnaıp da memnun kaldıpım nadir ürünler arasındas

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten harika bir güneş kremi

    YanıtlaSil
  6. İyi ki dediğim bir yaz oldu çok memnun kaldım bu güneş kreminden👍🏻

    YanıtlaSil
  7. bizi de bu yaz çok rahat ettirdi Beachday. Çok başarılı bir güneş koruyucu

    YanıtlaSil
  8. Ayla Şengül3 Eki 2022 14:14:00

    Gelecekte keşke deme, bugünden güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme! sloganını kullanan Syorell firmasının mineral filtreli güneş kremi ürünlerine göz atmanızı öneririm.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da döner denince :)

                      Ankara'da döner denince aklıma gelen ilk yer tabikide Peçenek Döner . Önceden Etlik eski garajlar içinde olan mekan garajlar yıkılınca kendisini İskitler de iki katlı eski tarihi Ankara evi olarak yapılmış yeni bir yere taşıdı.                  Mekan öyle süslü püslü lüx, oyun alanı olan, bir yemekte 2-3 çatal bıçak getiren , kendinizi prens yada prenses hissedeceğiniz koltukları sandalyeleri olan mekanlardan değil. Ama çıktıktan sonra 'bu günkü döner neydi be...' yada ' dün yediğimiz dönerin tadı hala damağımda.' ve hatta ' geçen haftaki döner olsada yesek.' diyeceğiniz, akılda kalan bir lezzete sahip döneri var. Zaten buda yetiyor.                  Mekana gittiğinizde ayakta kalmanız, yemek yiyen kişilerin kalkmalarını beklemek zorunda kalmanız muhtemel çünkü özellikle öğle saatlerinde çok ama çok hızlı servis yapmalarına rağmen mekan çok kalabalık. Mekanın çok geniş bir müşteri kitlesi var. Çoğunlukla takım elbilesel

NASIL VERDİN BU KİLOLARI ?

            Bloğumu açalı çok olmuş ama hiç dokunmamışım artık dokunmaya karar verdim :) sizlerle paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki öncelikle bebeklerle ilgili, kilo vermeyle ilgili, yemekle pastayla börekle çörekle ilgili, kozmetikle ilgili kısacası bir çok şeyle ilgili :) Öncelikle bu günlerde bana çokça yöneltilen soruyla başlayayım bloğuma dönüşüme;  NASIL BU KADAR ZAYIFLADIN?  NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIN!! NE YAPTIN?  İNANMIYORUM ESKİYE DÖNMÜŞSÜN. HEMEN ANLATIYORSUN, NASIL OLDU?

OYUN HAMURU YENİLEME :)

        Çocuklarımızın  severek oynadığı ( bıraksam İkra'nın saatlerce oynayabileceği ) oyun hamurları zamanla ilk günkü formlarını kaybederler ve ufalanmaya, güzel şekil almamaya, çatlamaya başlarlar. Annelerin en çok şikayet ettikleri şeyde budur, Her zaman yenisini mi alıcam? Oyun hamuru yetiştiremiyorum! Buna paramı dayanır? diye hayıflanırız. Aslında oyun hamurlarınız ne kadar kurumuş bozulmuş olursa olsun ilk günkü hallerini alabilirler. Bunun bir tek yolu var oda; sulamak :) evet yanlış duymadınız tek gerekli malzeme 'su', eee tabi birde kötüleşmiş oyun hamuru.